Ariana LLeshaj header
8:47 pm - 23/06/2011

– Kims

Jag har jobbat idag, sen träffade jag min vän Monika och nu är jag hemma. Imorgon bär det av till Värmland där vi ska midsommarfira. Dem senaste fem åren har jag tillbringat min midsommar i Falkenberg, vi har haft så kul, bara kvinnor varje år, men inte detta året alla är på olika ställen vilket känns i hjärtat.

Jag har bytt outfit tre gånger idag, och detta är min sista för dagen. Vad tycker du?

Trench kommer från min vän KIM HAGELIND, sök på honom så kommer ni förstå vad jag talar om. By the way så var den här trenchen med i ELLE för bara någon månad sedan och nu hänger den hemma hos mig!

/A.LL

Leave a comment

kristina- June 23, 2011 at 10:55 pm
sv, ska du säga snygging !
NEW POST: Isabella Lööf - SNOH AALEGRA
VIEW POSTS - VIEW PROFILE