Ariana LLeshaj header
10:04 pm - 25/09/2011

– Söndag

– Ursäktar skitkvalité på bilden.

Hej kompisar! Sorry för all min frånvaro jag har liksom jobbat så mycket. Under mina senaste två veckor har jag jobbat i PK-huset Acne butiken där så himla fint har det varit. Jag har träffat Annie(freshnet Annie) som ni kan läsa om HÄR hon har dessutom lagt upp lite bilder från vår afterwork kväll på East. Sen har jag träffat vänner från Småland och hängt typ. Idag har jag fikat med Anna Boberg och myst i kyrkan.

I övrigt får NI INTE MISSA – Svärföräldrarna från helvetet med start 3 oktober KANAL 5 klockan 21.55

God natt.

/Ariana

Leave a comment

kristina- September 25, 2011 at 10:44 pm
ska bli skit kul o se dej på tv !
    Ariana LLeshaj
    oari- September 25, 2011 at 10:50 pm
    ååh tack!! Det ska bli kul och se det själv. Är allt bra???
NEW POST: Nathalie Willebrand - BROOKLYN RIVE GAUCHE
VIEW POSTS - VIEW PROFILE